• Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
Apartman 52,37m2 novogradnja u Bečićima
Prodaja 119,214€ - Stanovi
52,37 1 Soba 1 Kupatilo

Apartman 52,37m2 novogradnja u Bečićima (3 ista sa različitim cijenama)

Lokacija 

prodaja namještenog stana u bečićima novogradnjaApartmani se nalaze u okviru prelijepog kompleksa  u Bečićima. Novi privatni stambeni kompleks nudi vam luksuzne apartmane sa prelijepim pogledom kako na grad tako i na more. Uživajte u jutarnjoj šolji kafe na svojoj terasi sa fantastičnim pogledom na zaliv Bečića, netaknuto jadransko more i legendarno ostrvo Sveti Stefan. Nalazi se u blizini hotela Splendid i Duckley Gardens kompleksa. Ovde vlada neopisiva atmosfera mira i spokoja gdje je blaga mediteranska klima kombinovana sa svježim vazduhom koji dopire sa planina.Bečići su poznati po prostranim, širokim, pješčanim i šljunkovitim plažama za pravo uživanje odakle se pruža prelijep pogled na pučinu. Objekat posjeduje građevinsku i upotrebnu dozvolu, apartmani su odmah useljivi. U blizini ima nekoliko marketa, a centar Budve se nalazi na samo nekoliko kilometara laganog hoda.

Unutrašnjost

prodaja namještenog stana u bečićima novogradnjaStan ima 52,37m2 sa prelijepim pogledom. Unutrašnjost vam pruža komfor za prijelep, miran i ugodan život. U izgradnji su korišćeni visokokvalitetni materijali savremenih tehnologija i modernog dizajna. Objekat je pozicioniran tako da možete uživati u kombinovanom pogledu na more i planine. Blizina planina vam ljeti donosi izuzetno prijatan i svjež vazduh a zimi takođe možete uživati gledajući u planine prekrivene snijegom na jednoj strani a na drugoj u prelijepom pogledu na pučinu i naselje ispred vas. Svi apartmani su opremljeni klima uređajima, video nadzorom, namještajem vrhunskog kvaliteta koji se doplaćuje od 5.000e do 7.000e u zavisnosti od kvadrature stana. Oprema kuhinje dolazi u sklopu cijene stana. Kupovina garažnog mjesta iznosi 15.000,00e Svi apartmani /stanovi su useljivi. 

Naše mišljenje

Fascinirani smo kako lokacijom i sređenjem objekta i okoline tako izuzetnom prostranošću i funkcionalošću prostorija koje su izuzetno dobro osvjetljene. Lokacija je izuzetno mirna i savršena za udoban život. Ako želite izuzetan provod možete ga pronaći u Budvi koja je na samo četiri kilometra od ovog mjesta. Stoga, smatramo da će ova nekretnina zadovoljiti mnoge ukuse.

Uslovi prodaje

Prodaje se za gotovinu. Cijene su:125223e, 124600e, 154150e. Predstavnik Pisco Real Estate agencije će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako Vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Agent Apartman 52,37m2 novogradnja u Bečićima

  Apartman 52,37m2 novogradnja u Bečićima (3 ista sa različitim cijenama) Lokacija 
  Saznaj više

  Contact

  Slične nekretnine

  Оставите одговор