• Dobre Vode prodaja
 • Dobre Vode prodaja
 • Dobre Vode prodaja
 • Dobre Vode prodaja
 • Dobre Vode prodaja
 • Dobre Vode prodaja
Apartmani u luksuznoj zgradi – Dobre Vode
piscorealestate@gmail.com
Izdavanje, Prodaja - Kuće, Stanovi

Prodaja apartmana ili cijele zgrade na Barskoj rivijeri sa prelijepim pogledom na more i planine

Lokacija

prodaja nekretnina bar novoZgrada se nalazi u turističkom naselju Dobre Vode, na samo 200 metara udaljenosti od mora. Ova lokacija je veoma atraktivna jer je u blizini  najljepših primorskih plaža.  Na samo 7km od ovog objekta nalazi se grad Bar, a Ulcinj i poznata Ada Bojana su udaljeni oko 20ak kilometara od ove lokacije. Takođe, od Budvanske rivijere je udaljen oko 30km (od Petrovca).

Unutrašnjost

apartmani sa prelijepim pogledom na moreU pitanju je novogradnja i zgrada je odmah useljiva. Luksuzan kompleks se sastoji od 10 apartmana u pet nivoa.  Takođe, ono što odlikuje ovaj kompleks jeste prelijep pogled na more, kao i na brda i planine, kako iz apartmana, tako i sa krova zgrada kojoj je moguć pristup. Svi apartmani posjeduju kuhinju, kao i manji dio najmeštaj. U ovoj zgradi ima parking za 10 automobila i privatni bazen sa masažnim elementima akva parka. Zgrada ima lift koji će vas odvesti do željenog sprata ili na otvorenu terasu koja se nalazi na krovu, gdje se možete sunčati, roštiljati i samo se diviti prelijepoj scenografiji planine i mora.

Zgrada posjeduje 10 stanova-apartmana sledećih dimenzija:

 • 51m2 – četiri stana;
 • 70m2 – četiri stana;
 • 107m2 – dva stana.

Zgradu je moguće kupiti kompletnu po cijeni od 650€/m2, ili pojedinačno gdje je 1m2 900€.

Naše mišljenje

Smatramo da se ova nekretnina nalazi na veoma atraktivnoj lokaciji, kao i da postoji odlična mogućnost kupovine cijele zgrade ili stanova pojedinačno. Zaintrigirao nas je interesantni bazen, kao i prelep pogled na more i na planine, kako iz samih stanova, tako i sa krova zgrade. Takođe, ono što nam je privuklo pažnju jeste veoma dobro raspoređen prostor i osvetljenost, kao i povezanost sa mnogim dijelovima primorja.

Uslovi prodaje

Prodaje se za gotovinu. Pisco Real Estate agencija će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta za sve informacije kako u vezi sa zgradom, tako i u vezi cijene zasebnih apartmana.

Agent Apartmani u luksuznoj zgradi – Dobre Vode

  Prodaja apartmana ili cijele zgrade na Barskoj rivijeri sa prelijepim pogledom na more i planine Lokacija
  Saznaj više

  Contact

  Slične nekretnine

  Оставите одговор