• Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
 • Nekretnine - Budva
Dvosoban stan sa pogledom na more i Stari grad
Prodaja 439,020€ - Stanovi
92,64 2 Bedrooms 1 Kupatilo

Dvosoban stan sa pogledom na more i Stari grad

Lokacija i unutrašnjost

luksuzan namješten penthouse budva prodaja povoljne cijeneZgrada se nalazi na izvrsnoj lokaciji u blizini shopping centra TQ Plaza, u okviru velikog projekta Porto Budva. Blizina supermarketa i zelene pijace, kafea, restorana,plaže i Starog grada kao i svih važnih gradskih ustanova.  Apartmani imaju odličan investicioni potencijal, svakodnevno rentiranje , uključujući i ljetnju i zimsku sezonu Vam omogućava povrat investicije u iznosu od 10% na godišnjem nivou! Kupcima se pružaju usluge održavanja, čišćenja, upravljanja, iznajmljivanja i preprodaje. Danas je Crna Gora jedna od zemalja sa najdinamičnijim razvojem, kandidat za stupanje u Evropsku Uniju, lider na Balkanu u stranim investicijama.

luksuzan namješten penthouse budva prodaja povoljne cijeneSobe: Spušteni plafoni, rasvjeta, tapete, podno grejanje, hrastov parket prve klase; Kupatilo: Sanitehnika: Villeroy&Boch (tuš kabina ili kada), mermer, prirodni granit firme «Travirtini », mozaične pločice od Murano stakla,firme «Valentino”, podno grejanje; Fasada: prirodni beli granit «Тravertini», troslojna panoramna stakla. Dvosoban stan, površine 84,11 m2 + 8,53 m2 terasa (ukupno: 92.64 m2), sa prostranim dnevnim boravkom, sa dvije spavaće sobe, jednim kupatilom, deganžmanom i perionicom veša, prostranom terasom i sa centralnim pogledom na more i Stari grad.

Naše mišljenje

Svidjelo nam se na koji je način uređen stan, lokacija, kao i dobra cijena za prodaju sa vrhunski korišćenim materijala  i dizajnom. Takođe, lokacija je veoma primamljiva sa fenomenalnim pogledom. Stanovi se nalaze u samom srcu grada na samo 20m od mora u sklopu neverovatnog kompleksa Porto Budva. Fascinirao nas je dobar i funkcionalan raspored prostorija koje su veoma dobro osvetljene. Stoga, možemo zaključiti da će ova nekretnina zadovoljiti mnoge ukuse u kojoj ćete uživati.

Uslovi prodaje

Prodaje se za gotovinu. Cene svih stanova uključuju uređenje enterijera premium klase po sistemu “ključ u ruke”! U odnosu koliko novca investirate u startu po potpisivanju ugovora, ostvarujete mogućnost većeg popusta i niže cijene!

Cijena stana:

50% po ugovoru, 50% na rate – 439.020 eura
70% po ugovoru, 30% na rate – 429.756 eura
90% po ugovoru, 10% na rate – 420.550 eura

Pisco Real Estate agencija će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Agent Dvosoban stan sa pogledom na more i Stari grad

  Dvosoban stan sa pogledom na more i Stari grad Lokacija i unutrašnjost
  Saznaj više

  Contact

  Slične nekretnine

  Оставите одговор