• Jednosoban stan tuski put (1 of 9)
  • Jednosoban stan tuski put (2 of 9)
  • Jednosoban stan tuski put (3 of 9)
  • Jednosoban stan tuski put (4 of 9)
  • Jednosoban stan tuski put (9 of 9)
  • Jednosoban stan tuski put (5 of 9)
  • Jednosoban stan tuski put (6 of 9)
  • Jednosoban stan tuski put (7 of 9)
  • Jednosoban stan tuski put (8 of 9)
Izdaje se nov, luksuzan, neuseljavan jednosoban stan u City Keju | Podgorica
I Z D A T O 500€ - Stanovi
43 1 Soba 1 Kupatilo 1 Garaža

Izdaje se nov, luksuzan, neuseljavan jednosoban stan u City Keju 43m2 + garažno mjesto i ostava 6m2

 

Lokacija

Luksuzan, moderno opremljen, jednosoban apartman od 43 m2 nalazi se u novoj zgradi Čelebića na obali rijeke Morače u City keju (Zagorič), Podgorica.

Smješten na prvom spratu, ima garažno mjesto na samom ulazu i direkt ulaz u lift. Vanjski parking sa obje strane zgrade.

Atraktivna i mirna lokacija je pogodna za stanovanje, odmor i rekreaciju. U neposrednoj blizini su: pošta, osnovna škola i vrtić, gimnazija, igralište, šetalište uz Moraču, arheološki lokalitet Duklja i park-šuma Gorica. Centar grada, institucije, univerzitet, ambasade i stadion su na kilometar udaljenosti. U najužem krugu su i dom zdravlja, supermarket, piljara, pekara, apoteka, benzinska pumpa i urbani kafe.

Enterijer i dizajn

Apartman je potpuno nov i neuseljavan. Minimalistički dizajn, svaki dio je maksimalno iskorišćen, pažnja za svaki detalj. Dnevni boravak, trpezarija i ugradna kuhinja su u jednoj harmoničnoj cjelini. Kompletno je opremljen najsavremenijom bijelom tehnikom: Bosch, Philips, Panasonic, Samsung. Tu su i mašina za suđe, indukciona ploča, granitna sudopera, ambilight. Kablovska televizija i internet po želji zakupca.

Spavaća soba je opremljena bračnim krevetom, radnim stolom i plakarom. Hodnik je praktičan i funkcionalan. Kupatilo ima veš mašinu za pranje i sušenje. Grijanje i hlađenje uz invertersku klimu.

Balkon sa mobilijarom ima otvoren pogled na prirodu, kao i čitava strana, na koji se izlazi iz dnevne i spavaće sobe. Apartman je veoma osvjetljen, prozračan i orijentisan zapadno prema Rijeci. Uz apartman dolazi prošireno garažno mjesto, posebna ostava od 6m2 i lođa na balkonu.

Uslovi izdavanja

Cijena zakupa je 500 Eura mjesečno uključujući garažno mjesto, ostavu i dažbine: porez, održavanje zgrade, garaže, Gradska čistoća (bez tekuće potrošnje za struju, vodu i IT komunikacije). Depozit u visini jedne mjesečne kirije. Ukoliko Vam se svidela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija.

 

 

Agent Ognjen Avramović – Administrator

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Ognjen Avramović – Administrator