PiscoRealEstate – Za vas biramo najbolje nekretnine

Dobre nekretnine se ne pronalaze lako i zato Vam je potrebna pomoć profesionalaca.

Najbolje nekretnine su one koje  imaju dobar  odnos cijene i kvaliteta. Mi želimo najbolje za Vas stoga smo veoma posvećeni kada nam se obratite i nastojimo da opravdamo dato povjerenje.

Upošljavamo ljude koji su posvećeni i odgovorni da bi na što bolji način izašli u susret i došli do prave nekretnine. Tržište nekretnia je dinamično i mijenja se veoma brzo, stoga ako se odvažite sami pronaći prostor za stanovanje može Vam se desiti da propustite onu nekretninu koja bi zadovoljila sve važe zahtjeve. Za pojedinca je jako teško zato mi posjedujemo bazu gdje bukvalno za jedan minut možete naći nešto za sebe.

najbolje nekretnineNemojte oklijevati, angažujte besplatno našeg agenta putem kontakt forme da potraži za Vas ono što će odgovarati.Od više ponudjenih rješenja neko će možda odgovarati baš Vama. Takodje ako želite ponuditi nekretninu otvoreni smo za saradnju. Oglašavanje na sajtu i drugim medijima je naš trošak, tako da će vrlo brzo veliki broj ljudi saznati za Vaš oglas a da nećeti odvojiti ni jednog eura za to. Naravno to ne znači da preko svojih kontakata ne možeti i vi lično ponuditi vaš prostor ali zajedno smo jači!

Cjelokupan odnos izmedju agencije i klijenta je jako jednostavan tako da se vrlo brzo može postići sinergija na obostranu korist.

Mi možemo pomoći i kod same administracije da ne bi propuštili neki važan detalj a konsalting se ne naplaćuje. Profesionalne fotografije takodje mogu učiniti da vaš oglas bude vidjen i primamljiv čak i na veoma udaljene destinacije, jer mogućnosti dobro koncipiranog sajta sa profesionalnim fotografijama i  dobrom SEO optimizacijom Vam može dovesti investitora kojeg priželjkujete. Zato u stalnom angažmanu imamo profesionalnog fotografa koji će na Vaš zahtjev doći do Vas i napraviti fotografije, besplatno! Uštedite sebi novac i vrijeme i pretragu za dobrim i ozbiljnim kupcem ili prodavcem prepustite nama! Naš motiv jeste profit, ali samo na obostranu korist.

Tu smo za Vas!